Header Top A

Donderdag 14 september 2017

Hallo iedereen betrokken bij groep 6-7A.

We hebben een goede start gehad de eerste 2 weken. De kinderen zijn al aardig aan elkaar gewend. Het zijn: LAURAH-LONNEKE-TESS-NORA-ALLISHA-FLEUR-BIBI-ANN-ANGELA-DANILIO-TRISTAN-TIMO-DANI-JEREMY en KADI. Deze week hebben we veel leuke dingen gedaan.

Op dinsdag zijn we samen met de groep van juf Liesbeth en Melanie naar "De ontdekhoek" geweest in Zwolle. Dat was natuurlijk ook in het kader van de kennismaking. maar we hebben erg veel gewerkt  met techniek. Ook hebben we veel geleerd: foto's afdrukken, chips maken, een zeepje maken, een dam bouwen, hoe loopt een rivier?, muziek maken en nog veel meer. Het was zeer geslaagd. Heel erg veel dank aan de vader van DANI en de moeder van TESS. Zij hebben geholpen bij het vervoer heen en terug en ook bij de begeleiding. Heel fijn!

Op donderdag hebben we met de hele klas soep gemaakt. Iedereen had iets meegenomen. De kinderen hebben zelf groente gesneden, balletjes gedraaid en nog veel meer. Tijdens de gymles kon de soep mooi trekken  en  na de grote pauze hebben we de soep lekker opgegeten. Sommige kinderen hebben wel 4 keer opgeschept. Alle 2 pannen soep waren helemaal op! De moeder van TRISTAN heeft ons hierbij geholpen, tot 10 uur. Heel fijn, want veiligheid voor alles. Bij het snijden van groente kun je ook uitschieten en dan wordt het bloedsoep. Die is niet zo lekker.....

Maandag gaan we beginnen met de echte schoolweken en zal er hard gewerkt gaan worden. We ontmoeten elkaar vast op de ouderavond!

Hartelijke groet,

Meneer Arno